Kosmoslarissa | www.kosmoslarissa.gr

Κοσμολάρισσα | www.kosmoslarissa.gr kosmoslarissa.gr | Facebook

Η Kosmoslarissa είναι ένας ιστότοπος και ένα διαδικτυακό περιοδικό στα ελληνικά που δημοσιεύει άρθρα για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το φαγητό μέχρι τη μόδα.

Kosmoslarissa

Η Kosmoslarissa ιδρύθηκε το 2009 από δύο φίλους, τον Χρήστο Παπανικολάου και τον Βασίλη Κούτρη. Αρχικά, ο ιστότοπος ήταν απλώς ένας τρόπος να μοιράζονται τα άρθρα τους με φίλους και συγγενείς. Ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε κοινό για το περιεχόμενό τους εκεί έξω.

Σήμερα, η Kosmoslarissa έχει περισσότερους από 330.000 ακόλουθους σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter. Έχουν επίσης μια ενεργή κοινότητα ιστολογίου που αποτελείται από περισσότερους από 1.000 συνδρομητές.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για την Kosmoslarissa είναι ότι δεν φοβούνται να πειραματιστούν με νέες μορφές και μεθόδους διανομής. Για παράδειγμα, πειραματίζονται με περιεχόμενο βίντεο τους τελευταίους μήνες και σκοπεύουν να συνεχίσουν να το κάνουν στο μέλλον, επειδή πιστεύουν ότι το βίντεο είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης του κοινού-στόχου τους.

Τι είναι η κετογονική δίαιτα;

Η κετογονική δίαιτα, ή εν συντομία η δίαιτα κετο, είναι μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Στην κετογονική δίαιτα, καταναλώνετε ελάχιστη ποσότητα υδατανθράκων και μέγιστη ποσότητα…

Τι είναι η κετογονική δίαιτα;
Η κετογονική δίαιτα, ή εν συντομία η δίαιτα κετο, είναι μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε λιπαρά. Στην κετογονική δίαιτα, καταναλώνετε ελάχιστη ποσότητα υδατανθράκων και μέγιστη ποσότητα…

Οι διαφορετικοί τύποι δίαιτας κετο

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δίαιτας κετο, που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Ακολουθεί μια ματιά σε ορισμένους δημοφιλείς τύπους δίαιτας κετο και τι συνεπάγονται.

Η τυπική κετογονική δίαιτα (SKD) είναι ο πιο κοινός τύπος κετο-δίαιτας. Είναι πλούσιο σε λιπαρά και χαμηλό σε υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει ότι θα παίρνετε την ενέργειά σας από λίπος αντί από υδατάνθρακες. Θα πρέπει να στοχεύσετε να τρώτε περίπου το 75% έως 80% των θερμίδων σας από λίπος. Το υπόλοιπο 20% έως 25% πρέπει να προέρχεται από υδατάνθρακες. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, τότε το SKD είναι μια εξαιρετική επιλογή γιατί σας βοηθά να κάψετε θερμίδες γρήγορα.

Η κυκλική κετογονική δίαιτα (CKD) είναι παρόμοια με την SKD, αλλά έχει ένα πρόσθετο στοιχείο της ποδηλασίας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περιόδους όπου βρίσκεστε σε κέτωση και περιόδους που δεν είστε σε κέτωση. Αυτό επιτρέπει στο σώμα σας να συνηθίσει να καίει λίπος για ενέργεια αντί για υδατάνθρακες. Θα πρέπει να στοχεύσετε να βρίσκεστε σε κέτωση για το 70% έως 75% του χρόνου, κάτι που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο αργά από ό,τι αν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας δίαιτας κετο

Πρώτος στην Ελλάδα και πρώτος στον κόσμο, το Keto Diet είναι μια από τις πιο συγκεκριμένες δυνατότητες βιολογίας. Δεν μπορεί να αποκομίσει ακόμα τις πρωτεΐνες των οργανισμών, αλλά μπορεί να τις βιώσει με μεγάλο βασικό αριθμό από τα χρωματικά των κο

Ποιες τροφές να τρώτε σε μια δίαιτα κετο;

Εάν είστε νέος στη δίαιτα κετο ή εάν σκέφτεστε να τη δοκιμάσετε, ίσως αναρωτιέστε ποιες τροφές είναι καλές να τρώτε σε αυτό το αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

1. Επιμείνετε σε τροφές με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δίαιτας κετο και είναι αυτό που σας βοηθά να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας. Το σώμα σας θα χρησιμοποιήσει περισσότερη ενέργεια για να διασπάσει αυτά τα τρόφιμα παρά για να επεξεργαστεί τους υδατάνθρακες.

2. Βεβαιωθείτε ότι οι πρωτεΐνες σας είναι υψηλής ποιότητας. Θα χρειαστείτε πολλές υγιεινές πηγές πρωτεΐνης σε μια δίαιτα κετο, όπως άπαχο κρέας, ψάρι, πουλερικά, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Η επιλογή πηγών πρωτεΐνης χαμηλότερης ποιότητας μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές ελλείψεις σε αυτήν την περιοριστική δίαιτα.

3. Τρώτε πολλά λαχανικά και φρούτα. Αυτά τα τρόφιμα παρέχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγεία σας ενώ ακολουθείτε μια δίαιτα κετο. Επιπλέον, περιέχουν φυσικά σάκχαρα που δεν επηρεάζουν άμεσα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα όπως οι υδατάνθρακες.

Συνταγές κετο

Κόσμος Λαρισαρίας | www.kosmoslarissa.gr kosmoslarissa.gr | Facebook

Εναλλακτικές λύσεις στην κετογονική δίαιτα

Κατηγορίες του κίνηματος: Κέτταλoς, Ketogenic Diet, Diet

Συμπέρασμα

Για να μεταφέρετε το πλήρωμα από τον ιστότοπο στο Facebook, χρειάζεστε την επιλογή «Import to Facebook».Ψάχνετε για Kosmoslarissa; Ακολουθούν οι γρήγοροι σύνδεσμοι που θα σας βοηθήσουν να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο στη διεύθυνση www.kosmoslarissa.gr.

kosmoslarissa

https://www.kosmoslarissa.gr/
Όλη η ειδησεογραφία στο kosmoslarissa.gr. Έξι κηδείες σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 · Λάρισα. | 12 Ιουλ 2022, 06:12. Έξι κηδείες σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2022.

kosmoslarissa.gr | Facebook

https://el-gr.facebook.com/kosmoslarissa.gr
kosmoslarissa.gr, Λάρισα. Αρέσει σε 13.541 · 1.554 μιλούν γι’ αυτή τη Σελίδα · 12 ήταν εδώ. Η νέα ενημερωτική ιστοσελίδα της Λάρισας.

Λάρισα ONLARISSA.GR ενημέρωση, ειδήσεις, νέα για Λάρισα …

HOMENEW


onlarissa, onlarissa.gr, ειδήσεις Λάρισα, νέα Λάρισα, γεγονότα Λάρισα, ΑΕΛ, Λάρισα, ενημέρωση για τη Λάρισα, τα Φάρσαλα, την Ελασσόνα, τον Τύρναβο, …

kosmoslarissa Publisher Publications – Issuu

https://issuu.com/kosmoslarissa
https://www.kosmoslarissa.gr · Publications (2083) · Stacks (0) · Followers (35). Show Stories inside. New. Cover of “Κόσμος 12-7-2022”. Κόσμος 12-7-2022.

kosmoslarissa.gr – Twitter

https://twitter.com/kosmoslarissa?lang=el
https://t.co/20vewTwx0h – Το ενημερωτικό portal για όλο τον Νομό Λάρισας και τους απόδημους Λαρισαίους.

larissanet.gr – H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας

https://www.larissanet.gr/
Συνεχής ενημέρωση, νέα και ειδήσεις από τη Λάρισα.

kosmoslarissa.gr – κοσμοσλαρισσα.γρ | greek-sites.gr

https://www.greek-sites.gr/istoselides/kosmoslarissa-gr

Ειδήσεις για kosmoslarissa.gr στο newsbreak.gr

https://www.newsbreak.gr/tag/kosmoslarissa-gr/
8 Σεπ 2021 — kosmoslarissa.gr | Ειδήσεις, ενημέρωση, φωτογραφίες, Video και τελευταία νέα για kosmoslarissa.gr από το newsbreak.gr.

KosmosLarissa – Overview, News & Competitors | ZoomInfo.com

https://www.zoominfo.com/c/kosmoslarissa/501604409
View KosmosLarissa (kosmoslarissa.gr) location in Greece , revenue, industry and description. Find related and similar companies as well as employees by …

Το AEL FC ARENA μέσω του Δήμου Λαρισαίων θέλει ο Νταβέλης

https://www.thessaliaeconomy.gr/blog/business/to-ael-f-c-arena-meso-toy-dimoy-larisaion-thelei-o-ntavelis
πριν από 2 ημέρες — Το θέμα αυτό άλλωστε δεν είναι καινούργιο, σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει και από τον …

Ο γάμος του Γιώργου Δώνη με την Ειρήνη Μποκόρου – NewsIT

Λάρισα: Ο γάμος του Γιώργου Δώνη με την Ειρήνη Μποκόρου – Οι ευχές του Αλέξη Κούγια (Φωτό)!


23 Ιουν 2016 — Λάρισα: Ο γάμος του Γιώργου Δώνη με την Ειρήνη Μποκόρου – Οι ευχές του Αλέξη Κούγια (Φωτό)!. ΦΩΤΟ από kosmoslarissa.gr.

«Μαύρο» διήμερο για μαγαζιά στα Λαρισινά παράλια …

https://www.trikalaenimerosi.gr/blog/%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1
πριν από 2 ημέρες — Λ.Ε. kosmoslarissa.gr. Tags. ΛΑΡΙΣΑ · ΠΑΡΑΛΙΑ · ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ · ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ. AddThis Sharing Buttons.

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση θανάτων στη Θεσσαλία το πεντάμηνο του 2022

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση θανάτων στη Θεσσαλία το πεντάμηνο του 2022


���� ��� 14 ����  … Ŀ� �Ŀ�� ��ı���Ʒ��� 4.579 ����Ŀ� ����Ĺ 4.418 Ŀ ��į�Ŀ�ǿ ����ķ�� Ŀ� 2021, ��� �;�÷ ķ� Ĭ��� Ŀ� 3,64%. ����: kosmoslarissa�…

Σχολιάστε